Ana içeriğe atla

Engelli Öğrenci Birimi 2024-25 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi 20 Eylül Cuma Günü Saat:14.00'de Rektörlük Binasında bulunan Sezai Karakoç-Güvercinlik Salonun'da gerçekleştirilecektir.

Eğitim; kronik-süreğen hastalıkları olan,  psikiyatrik/psikolojik sorunları, dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi olan, bedensel- fiziksel engeli, görme, işitme, konuşma güçlüğü olan, öğrenme güçlüğü olan, otizmi, nörolojik bozukluğu olan, geçici engel durumu ve sağlık sorunları olan tüm öğrencilerimizin katılımına açıktır.

Engelli Öğrenci Birimi Oryantasyon Eğitimi; yeni eğitim öğretim yılının başında engel durumu olan tüm öğrencilerimize üniversiteyi, engelli öğrenci birimini tanıtmayı, hakları konusunda bilgilendirmeyi, sınav ve derslerinde yapılabilecek akademik uyarlamaları, öğrencilerimize verilen hizmetleri, öğrencilerimizi hizmetlerden nasıl faydalanabilecekleri konusunda bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.

İlgili Öğrencilerimizin Katılımı Önemli Ve Gereklidir.