Ana içeriğe atla

Ankara Sosyal  Bilimler Üniversitesi Engelli Öğrenci Eğitim-Öğretim Ve Sınav Uygulama Esasları yürürlüğe girdi.

13.10.2019 tarihli ve 30917 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’ne, 06.01.2019 tarihli  ve 30647 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Lisansüstü  Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’ne ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi  Yönergesi’ne dayanılarak hazırlan “Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Engelli Öğrenci Eğitim-Öğretim Ve Sınav Uygulama Esasları” yürürlükten kaldırılmıştır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 8/3/2022 tarih ve 31772 sayılı Resmî Gazete'de  yayımlanan Engelli Bireylere Yönelik Sınav Uygulamalarında ve Engelli Kontenjanında Aranacak Sağlık Şartlarına Dair Yönetmeliğine dayanılarak hazırlanan “Ankara Sosyal  Bilimler Üniversitesi Engelli Öğrenci Eğitim-Öğretim Ve Sınav Uygulama Esasları 30.04.2024 tarihli Senato Kararı ile kabul edilmiş ve yürürlüğe girmiştir.